Кућа Добрих Вести

Login

Каса у ЦЦН Металцу на трци у Мађарској

Оцените овај чланак
(0 гласова)

BgaborkasaПОРЕЧ - Габор Каса олимпијац суботичког Спартака, који ће ове године возити и у мајици белгијског тима Мелботек, биће гост у ЦЦН Металцу из Краљева на трци у Мађарској “Кошице – Мишколц” у категорији 1.2 за бодове у Европа туру 23. марта.


- Каса је начелно прихватио да буде наш гост на овој трци, јер се он и Борисављевић враћају из Белгије на две недеље у Србију 18. марта – каже селектор репрезентације Србије и тренер у ЦЦН Металцу Радиша Чубрић.- Каса је одлично возио на неколико јаких трка у Белгији а у недељу ће стартовати на једној од најјачих трка у том региони за возаче до 25 године у категорији 1.2 “Катекоерс” у Иперу. Борисављевић се опораваља од пада па је и он је најављен у тиму за ову трку.
Чубрић је са репрезентацијом Србије у Поречу, где ће 10. марта возити “Трофеј Пореч” у категорији 1.2. У тиму су Јован Зекавица, Марко Даниловић и Стефан Стефановић (Борац), Есад Хасановић и Дејан Марић (Раднички, Крагујевац) и Марко Станковић (ЦЦН Металац, Краљево).
- Поправило се време и одржали смо јак тренинг после кише, а у суботу смо возили иза аутомбила. Форма је добра, надам се да ће, потогово млади возачи, показати шта могу на “Трофеју Пореч”. Кокуренција је као и сваке годне веома јака, пријављено је близу 30 екипа. Потом ћемо тренирати до старта етапне трке у категорији 2.2 “Истарско пролеће” од 14. до 17. марта. Сви се надамо да ће нас време послужити, иако прогнозе нису најбоље – додао је Чубрић.
Каса је ове сезоне био 40. ма трци “Брисел – Зеперен” и 67. на трци Белфонтен на којој је 46. био Борисављевић.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 09 март 2013 15:54
Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија