Кућа Добрих Вести

Login

Марија Бубало и Вукашин Бојић ђаци-шампиони

Оцените овај чланак
(1 Глас)

djacismederevo1СМЕДЕРЕВО - Марија Бубало стрелац екипе Гимназије „Урош Предић“ из Панчева и Вукашин Бојић, стрелац ТШ „Михајло Пупин“ (Инђија)  освојили су титуле на Школском првенству Србије које је организовао Савез за школски спорт и Савез за школски спорт и организацију такмичења Смедерева а трехнички организатор била је  Стрељачка дружина Смедерево на свом новом стерлишту.


У мушкој конкуренцији екипно су славили ђаци Гимназије „Свети Сава“ из Сомбора и ученице Гиманзије „Бранко Радичевић“ из Старе Пазове.
 Учествовало је 19 мушких екипа и 69 ђака средњих школа, односно 17 женских селекција и 62 такмичарке.
Промотер Шампионата Србије за ђаке у Смедереву била је светска рекордерка Андреа Арсовић, а учеснике и угледне званице поздравио је на отаварању Синиша Машовић, председник Стрељачког савеза Србије.
djacismederevo2Резултати, Школско првенство Србије, серијска ваздушна пушка, дечаци: 1. Гимназија „Свети Сава“ (Сомбор) 782, 2. Гимназија Пирот 781, 3. Техничка школа Зрењанин 780 кругова итд.
Појединачно: 1. Вукашин Бојић (ТШ „Михајло Пупин“ Инђија) 281 круг, 2. Стефан Виденовић (ТШ Зајечар) 276, 3. Немања Мартиновић (Гимназија „Свети Сава“ Сомбор) 272 круга итд.
Девојчице: 1. Гимназија „Бранко Радичевић“ (Стара Пазова) 815, 2. Техничка школа Пирот 783, 3. Гимназија „Јосиф Панчић“ (Бајина Башта) 760 кругова итд.
Појединачно: 1. Марија Бубало (Гимназија „Урош Предић“, Панчево) 279, 2. Јелена Благојевић (Гимназија „Бранко Радичевић“, Стара Пазова) 278, 3. Инес Пашти (Гимназија „Вељко Петровић“, Сомбор) 277 кругова итд.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 16 април 2013 20:39
Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија