Кућа Добрих Вести

Login

Орлови у "Цветној долини"

Оцените овај чланак
(0 гласова)


APRIPREMEISPODKOPAONIKAМИТРОВО ПОЉЕ - Сениорска бициклистичка репрезентација Србије је на приремама у Митровом Пољу за два велика испита у првом делу сезоне, трку “Кроз Србију” од 11. до 16. јуна и Медитеранске игре у Марсину у Турској од 20. до 30. јуна.
Митрово Поље се налази у северозападном делу Општине Александровац на 22 км од Врњачке Бање и Бруса, на надморској висини о д 650 до 750 метара и користе га за припреме многи спортисти.


- У хотелу “Цветна долина” где смо смештени окружени смо изузетном пажњом и љубазношћу особља, на чему им се и овим путем захваљујем – каже селектор репрезентације Радиша Чубрић.- Штета што раније нисмо дошли, али у плану је била “Трка мира” за возаче до 23 године, на коју, на жалост, нисмо отишли, али ћемо се трудити да искористимо сваки дан боравка. Убудуће ћу препоручити Митрово Поље за приреме свих категорија, услови су изванредни, друмови добри, тренирамо и на обронцима Копаоника…
На МИ ће возити Габор Каса (Спартак, Суботица), Јован Зекавица и Марко Даниловић (Борац, Чачак) и Милош Борисављевић (ЦЦН Металац). Резерве су Стефан Стефановић (Борац), Дејан Марић (Раднички, Крагујевац) и Никола Козомара  (ОБК Београд). На трци “Кроз Србију” стартоваће Дејан Марић, Габор Каса, Милош Борисављевић, Марко Даниловић и Јован Зекавица.
- Одрадили смо два веома јака тренинга и утисак је да је форма боља него што сам очекивао обзиром да смо имали слабији програм него лане – додао је Чубрић.- Чекају нас и тестирања и прегледи пред пут на МИ. На трци “Кроз Србију” стартоваће и три наша клуба са веома квалитетним саставима ЦЦН Металац из Краљева, Борац из Чачка и Раднички из Крагујевца.  Имаћемо 20 возача у каравану  и надам се доброј сарадњи и новим бодовима за УЦИ ранг листу.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 01 јун 2013 15:00
Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија