Кућа Добрих Вести

Login

Стевић седми у четвртој етапи у Румунији

Оцените овај чланак
(1 Глас)

BICIKLIokorumunijeВАСЛУИ - Иван Стевић, српски бициклиста, члан румунске профи екипе Тушнад, заузео је седмо место у спринту групе од  84 возача  на циљу четврте етапе 50. трке „Око Румуније“ у категорији 2.2 вожене од Ботосанија до Васлуиа (189 км). Тренуто је на петом месту у генералном пласману са 15 секунди заостатка за водећим Украјинцем Виталијем Бутсом (Колс) који је победио у четвртој етапи после 4:15,56 часова вожње. Други је био Антонио Виола (Италија, Вини Фантини) док је треће место припало Едуарду Гросу (Румунија, национална) који је славио у трећој етапи када је Стевић био други!


Српски бициклиста Марко Станковић (ЦЦН Металац), који вози као гост у бугарском Хемус Тројану, заузео је 21. место у времену победника. Млади Краљевчанин Марко Полумирац је одустао.
Две етапе пре краја, у генералном пласману води Бутс са 16:10,50 часова, други и трећи су његови сународници и сувозачи у Колсу  Андреј Хрипта и Володимир Загородниј са по 14 секунди заостатка. Стевић је пети са 15 секунди слабијим временом, док је 75. Марко Станковић са 11,14 минута слабијим временом.
Пета етапа је 5. јула од Васлуиа до Галатија од 188 км.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 04 јул 2013 20:32
Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија