Кућа Добрих Вести

Login

"Јафа бисквит" слатка подршка олимпијцима Србије

Оцените овај чланак
(0 гласова)

paspalj-i-poznanic-2-uvodnaАлександар Познанић директор маркетинга команије „Јафа“, произвођача „Јафа бисквита“ и прослављни кошаркаш Жарко Паспаљ потпредседник Олимпијског комитета Србије потписали су уговор о спонзорству чиме је овај производ постао званични бисквит олимпијског тима Србије.

- Ово је само логичан наставак сарадње, јер је „Јафа бисквит“ био и уз наше олимпијце док су одрастали и у време првих спортских успеха – рекао је
Александар Познанић у уводној речи на конференцији за медије у ресторану Централ парк у Београду.

- Биће и уз њих и у најважнијим тренуцима каријере на Олимпијским играма. „Јафа“ и српски олимпијци су у овим тешким временима, када се урушавају системи вредности у свеопштој кризи, на заједничком, одговорном задатку, да промовишу праве вредности и у људима пробуде оптимизам.

„Јафа“ ће у време олимпијских игара потрошачима понудити, у оквиру промотивне акције „Хвала ти што постојиш“ ограничену серију „Олимпијске Јафе“ и први пакет добио је Жарко Паспаљ који је, са своје стране, Алексндра Познанића даровао мајицом олимпијског тима Србије.

- „Јафа бисквит“ је један од најпопуларнијих слаткиша наше младости - истакао је Паспаљ.

- Угледна фирма „Јафа“ придружила се спонзорском пулу „Заједно за Лондон“ и лепо је када најбољи иду са најбољима на најзначајније спортско такмичење. Очекујемо веома добар олимпијски тим у Лондону са преко 110 чланова од којих се надамо и добрим резултатима и медаљама.

Олимпијске игре у Лондону одржаће се од 27. јула до 14. августа. Тренутно, олимпијски тим Србије има 97 спортиста у 15 спортова. По броју спортова ова селекција је бројнија него у Пекингу 2008. где су се такмичили спортисти Србије у десет спортских грана.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 05 јун 2012 23:49
Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија