Кућа Добрих Вести

Login

Манифестација "24 сата елеганције"

Оцените овај чланак
(3 гласова)

autoБЕОГРАД - Манифестација "24 сата елеганције", у оквиру које посетиоце очекује изложба скупоцених аутомобила који припадају локалним и светским колекционарима биће одржана сутра у Београду.

Београд ће имати прилику да по трећи пут угости манифестацију „24 сата Елеганције - Concours d’Elegance & Luxury salon”, тродневни спектакл, посвећен рафинираности и квалитету.

Вожња олдтајмер формула као и других уникатних аутомобила ће у 10 сати кренути испред Павиљона "Цвијета Зузорић" на Калемгдану, и биће вожена 2,7 километара дугом рутом последње предратне трке Формуле 1, најављено је на представљању Уникиног каско осигурања.

Једна од звезда овогодишње манифестације биће Ролс Ројс ((Rolls Royce) из ограничене серије - из 1939. године, из познате СК колекције аутомобила из Немачке.
Такође, један од најистакнутијих светских колекционара аутомобила, Корадо Лопресто, биће специјалан гост ове престижне манифестације.

Он ће и свим обожаваоцима класичних аутомобила омогућити да уживају у посебним примерцима олдтајмера из његове колекције.

У оквиру ове манифстације одржаће се и "трка" формула из 1939. године.

Поподневни сати у суботу 7. септембра биће посвећени и конференцији и изложби луксузних предмета током којих ће низ панелиста из области индустрије луксуза представити врхунске брендове у конференцијском делу Гранд Казина Београд.

Улаз је бесплатан за посетиоце параде аутомобила око Калемегдана која полази у 12.00 часова, изложбе класик аутомобила испред Гранд Касино од 13.00 часова, изложбе дизајна “Мајстори Дизајна Аутомобила” као и за низ активности за децу току поподнева, уз пројекцију филма на тераси Гранд Казина и модну ревију од 21.00 часова.

Више информација о овом догађају погледајте ОВДЕ или на Фејсбук страници.

                                                                                                        Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 05 септембар 2013 21:10
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија