Logo
Одштампајте ову страницу

Опроштајни концерт “Vaya Con Dios”

Оцените овај чланак
(5 гласова)

vajakonБЕОГРАД - Белгијска група Vaya Con Dios, позната широм света, своју тридесетогодишњу каријеру завршава концертном турнејом, а један од градова у којем ће последњи пут отпевати своје хитове биће вечерас српска престоница – Београд.

Београдска Комбанк Арена ће данас - 12. октобра, бити место у коме ће се окупити сви љубитељи и поштоваоци ове светски популарне групе, уз чије су песме одрастале и наше генерације. То ће бити вече посвећено највећим хитовима бенда, али и срећан завршетак једне истинске музичке бајке.

“Имала сам тежак живот али сам увек веровала у музику”

Можда чак ни највернији фанови не знају тешке периоде Ваја Кон Диос-а (Vaya Con Dios). Певачица, алфа и омега групе, Дани Клајн (Dani Klein), открива пред концерт, како је све почело, шта би било да није успела у музици, али и да ли треба да пратимо унутрашњи осећај када је посао у питању.
“У животу сам радила много тога, била сам чистачица, продавачица, секретарица у адвокатској канцеларији. Нисам имала факултетску диплому па су сви послови које сам тада могла да обављам били послови који нису били добро плаћени. Наравно, било је тренутака када сам мислила да све то не води ничему”, прича сада већ шездесетогодишња певачица Дани Клајн.
Пред налетима сећања на не тако дивну прошлост, говори да је имала само 31 годину када је објављен њихов први хит - „Just a Friend of Mine“.
Тада сам имала веома тежак живот и било је тренутака када сам помислила како ме музика неће одвести никуда. Али нешто у мени је говорило да не бих могла да се бавим ничим другим у животу. На крају морате... Заправо, не морате ништа у животу. Али ја сам пратила то што сам осећала унутра, хтела сам да пробам и мислила да ако то не успе, наићи ће нешто друго. На крају се испоставило да је то било то”, објашњава Клајн.
Улазнице се могу купити на свим продајним местима Евентима, билетарници Комбанк Арене и путем сајта  и www.eventim.rs.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 12 октобар 2013 14:43
Мирјана Бачкоња

Мирјана Бачкоња је рођена 1992. године и студент је новинарства на Факултету политичких наука, у Београду. Поред факултета редовно похађа стручну праксу у САТ Медија групи (SAT Media Groop), а "Кући добрих вести" прикључила се ради ширења лепих и оптимистичних ствари.

Воли музику и плес, јер оне повезују људе и чине их срећним, а читање је испуњава јер књига је човеку увек најбоље друштво.

Најновије од Мирјана Бачкоња

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015