Logo
Одштампајте ову страницу

Миксер Design Food: Експлозија разних укуса

Оцените овај чланак
(1 Глас)

mikserБЕОГРАД – Шести "Mikser Design Food - spicy edition" одржаће се данас у u Misker House-u где ће посетиоци моћи да се упознају са чарима кухиње инспирисане далеким дестинацијама и љутим укусима.

Посетиоце маркета, који ће окупити више од 30 учесника, очекују најбољи мали и велики произвођачи деликатеса и посластица, сирева, вина, органске хране и произвођачи кухињске опреме и посуђа, а у пратећем програму ће бити заступљене дегустације, кување уживо, гастрономске радионице. 
Улаз на "Mikser Design Food" маркет је 100 динара, a догађај почиње у 12 и трајаће до 20 часова.
Како је најављено Нада Личина из организације „На путу здравља“ ће заједно са учесницима у радионици припремати пикантне здраве оброке.
На менију ће бити љути наранџасти "smoothie” од шаргарепе и бундеве, љута наранџаста чорба, шаргарепа са каријем и пудинг од бундеве.
Школа кувања „Ил Примо“ припремила је изложбу зачина, где ће њихови кувари са посетиоцима поделити знање о упаривању различитих укуса. Посетиоце очекује и „Ил Примо пикантерије“, пикантна интерактивна кулинарска радионица.
Инспирацију за кулинарске вештине учесници ће покушати наћи у биберу, ђумбиру, папричици, кумину, анису, као и егзотичним дестинацијама попут Марока, Индије и Мексика.
Посетиоци ће, такође, моћи да уживају у специјалној љутој понуди кулинарских специјалитета из Mikser House кантине као и посебно дизајнираним понудама деликатеса и слаткиша, инспирисаним далеким дестинацијама, а атмосферу ће загрејати топли сајдер са зачинима, справљен по енглеској рецептури.
Misker House налази се у Карађорђевој 46.

                                                                                                      Извор: Кућа добрих вести/Mikser House


Последњи пут измењено субота, 26 октобар 2013 23:39
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015