Кућа Добрих Вести

Login

Борисављевић у Мантованију, Станковић у Кини, Ерићева у Белгији!

Оцените овај чланак
(1 Глас)

1CCNMETALACNAJAHORINIERICCUBRICIBORISAVLJEVICКРАЉЕВО - Бициклисти краљевачког ЦЦН Металца почели су припреме за нову сезону и шеф стручног штаба Радиша Чубрић  је обавестио да ће Милош Борисављевић возити у италијанској екипи Мантовани где је својевремено био и српски репрезентаивац Душан Ганић, а да ће Марко Станковић, са странцима из екипе ЦЦН Металац, стартовати  идуће седмице на десетодневној трци у Кини “Око језера Појанг”!


Млада суперталентована јуниорка Јелена Ерић ће крајем месеца у Белгију у екипу Мелботек и возиће цикло крос трке и припремати се за наредну сезону.
- Борисављевић и Ерићева већ увелико тренирају и због специфичности њихових програма морали су да почну раније - објаснио је Чубрић.- Радићемо прво на Јахорини  затим  их очекује богат прграм у њиховим иностраним екипама. Мантовани где ће возити Борисављевић, је једна од најбољих екипа у Италији за возаче до 23 године а белгијски Мелботек у коме су прошле године возили Борисављевић, Каса и Ерићева ће помоћи Ерићевој која је подједнако добра у цикло кросу, планинском бициклизму и на друму, да што спремније дочека  наредну сезону.
Станковић ће бити једини српски бициклиста у ЦЦН Металцу у Кини јер није било новца да се пошаље још неки возач?
- То је штета јер је веома добро организована иако није у УЦИ рангу, али има 200.000 долара наградни фонд и за четири године од како је уведена стекла је леп реноме у свету – објаснио је Чубрић.- ЦЦН Металац очекује и трка у Катару  “Тур  Ал Забирах” у 2.2 категорији од 4. до 7. децембра како би Борисављевић већ у јануару дошао у добру форму. Возиће и Полумирац, Станковић и гост из Борца Зекавица. Циљ је да стварамо возаче кадре да се покажу у иностранству а од домаћег програма у првом плану су нам државна првенства.


Последњи пут измењено среда, 20 новембар 2013 01:31
Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија