Logo
Одштампајте ову страницу

Новогодишњи концерт Теофила Миленковића у Старом Двору

Оцените овај чланак
(2 гласова)

teofilllllБЕОГРАД – Свечани новогодишњи концерт младог пијанисте Теофила Миленковића одржаће се вечерас у 19,30 часова у свечаној сали Старог Двора.

Домаћин овогодишњег концерта је Његова Екселенција амбасадор Канаде у Београду Роман Вашчук. Нашег виолинисту Теофила Миленковића ће пратити Уки Овскаинен (Uki Ovskainen) на клавиру.

Изузетан таленат Теофила Миленковића нашао је потврду и у 40 освојених првих награда на интернационалним и националним конкурсима. До сада се представио публици на преко 700 јавних наступа.

Са запаженим успехом представио се и публици на бројним фестивалима и концертима у десетак земаља, наступајући као солиста и са камерним или симфонијским оркестрима.

У јуну 2009. године именован је за Амбасадора Прве дечје амбасаде у свету.

Програм 7. Свечаног новогодишњег концерта је: Тамо далеко; А. Корели/Леонард: Ла Фолија; Пабло де Сарасате: Интродукција и Тарантела; Х. Виениавски: Легенда; Н. Паганини: Варијације „Мозес“ на Г жици; Џ. Вилиамс: Шиндлерс лист; Пабло де Сарасате: Фантазија „Кармен“; Ирска игра.

                                                                                                           Извор: Кућа добрих вести/ТОБ


Последњи пут измењено понедељак, 13 јануар 2014 23:34
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015