A+ A A-

Сајам венчања од 14. до 16. фебруара у хотелу Хајат

Оцените овај чланак
(3 гласова)

sajamvencanjaaaaБЕОГРАД - Редакција магазина "Венчање" традиционално организује 13. Сајам венчања (Wedding weekend) од 14. до 16. фебруара у хотелу Хајат.

Цена улазнице је 350 динара, а уз купљену улазницу, посетиоци добијају на поклон специјално издање магазина

"Венчање", као свеобухватни водич и подсетник на све производе и услуге, које су могли да виде код излагача.
Најуспешнији у региону, Сајам венчања, златарства и лепих ствари већ 13 година представља праву адресу за више од 4.500 будућих младенца из читаве Србије. На готово 2.500 квадратних метара изложбеног простора, посетиоце на једном месту очекује највећи избор производа и услуга за комплетну организацију свадбе - венчанице, одела, бурме, ресторани, декорације, свадбене торте, фотографи, позивнице, музички бендови... И то са сајамским попустима и до 50 одсто.

Као и до сада, реномирани домаћи салони представиће венчанице и вечерње хаљине за наредну сезону познатих светских креатора и брендова, као што су Pronovias, Matrimonia, Rosa Clara, Manuel Mota, San Patrick, Ronald Joyce, Maggie Sottero, Demetrios, Elie Saab, Yolan Cris, Sherri Hill... Младожење очекује богат избор врхунских одела и мушких кошуља познатих брендова Barbolini Sartoria, Zecca, Gioberti, Paul Becker, Morandi Bocci...

Своје место на овогодишњем Сајму венчања резервисали су и најпознатији хотели, ресторани, сале за венчање и посластичарнице, златари, фотографи и организатори венчања.
Више информација можете добити на www.vencanjemagazin.com
Интересантна чињеница је да Wedding weekend сваке године посети близу 4.500 младенаца, док највећи Brides the show у Лондону посети њих 6.000?
                                                                                            Извор: Кућа добрих вести/www.vencanja.com


Последњи пут измењено петак, 14 фебруар 2014 23:30
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани