Logo
Одштампајте ову страницу

Резервишите провод на beogradnocu.com

Оцените овај чланак
(3 гласова)

gardosssssБЕОГРАД – За све ноћобдије и љубитеље ноћног провода представљамо портал beogradnocu.com.

Овај портал се бави презентацијом комплетног ноћног живота Београда и преко њега можете потпуно бесплатно да направите резервацију у сваком београдском ноћном клубу, сплаву, кафани, кафеу, ресторану и хотелу.
Такође, на порталу можете прочитати текстове на тему провода у поменутим угоститељским објектима.
Тренутно на сајту један од занимљивих текстова је „Ево зашто је ин бити боем“.
Уз фотографије које илуструју атмосферу у кафани „Гардош“ наводи се да је „Кафана „Гардош“ тврђава доброг провода чија врата су за вас увек отворена...Кафана „Гардош“ има озбиљан круг обожаватеља најбоље музике и још бољег провода, још када су креатори истог Аца Бероња и Јелена Гајић који одлично познају душу кафане у којој певају као и жеље гостију којих је на општу радост кафане Гардош све више и више“.
„Провод у кафани „Гардош“ је оно за чим тежите, за само једно вече ту ћете наћи све што симболизује добру забаву, сјајну атмосферу. Аца Бероња је певач чијем вокалу одлично пристају поп ноте и у његовом лепом гласу моћи ћете да уживате сутра у сјајној кафани „Гардош“.
„Кафана Гардош је и приступачна и гостољубива, цене су сјајне, ентеријер симболизује праву градску кафану, све је уређено с укусом и нема претеривању ни у једном сегменту. Кафана „Гардош“ ће вас и ове суботе одвести на једно незаборавно музичко путовање са којег нећете пожелети да се вратите, бар до следеће суботе.

Свој најлуђи провод можете осигурати путем корисничког Call центра портала 063 33 33 44. Због великог интересовања отворена је још једна линија - 063 34 34 33 или Online. Резервације су, како се наводи на сајту, бесплатне, али обавезне.

Извор: Кућа добрих вести/beogradnocu.com




Последњи пут измењено понедељак, 24 фебруар 2014 23:18
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015