Logo
Одштампајте ову страницу

Председник Србије Томислав Николић посетио спортисте у Олимпијском селу

Оцените овај чланак
(0 гласова)

Popovic-Nikolic-Dragica-i-tomislav-Jevtic-uvodnaЛОНДОН - Председник Републике Србије Томислав Николић у друштву супруге и амбасадора Србије у Великој Британији Дејана Поповића посетио је Олимпијско село. Домаћини су им били председник ОКС Владе Дивац, генерални секретар Ђорђе Вишацки и шеф Мисије Србије у Лондону проф. др Бранислав Јевтић.

Пошто је обишао просторије у којима је седиште Олимпијског тима Србије, председник Николић придружио се спортистима на ручку у ресторану олимпијског села.

Председник Србије искористио је прилику да спортистима пожели успешан наставак такмичења и што више олимпијских одличја за тим Србије.

Србија је у прва два дана освојила једну медаљу. Бронзом се окитио Андрија Златић у гађању ваздушним пиштољем.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 30 јул 2012 15:04
Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Најновије од Бранимир Васић

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015