Logo
Одштампајте ову страницу

Отварање изложбе „Боје Душе“

Оцените овај чланак
(1 Глас)

ninaaaaaБЕОГРАД - Изложба слика под називом "Боје Душе" ауторке Нине Тодоров биће отворена данас у 18,30 сати у Библиотеци „Бранко Миљковић" на Звездари.

Уметница долази из Ниша, где је рођена и 1980. завршава уметничку школу. Знање преноси млађим генерацијама у својој школи цртања и сликања. Њене слике и цртежи говоре о њој више од речи.

Нина Тодоров се већ 25 година бави осликавањем и етно сликарством, а светски је позната по осликавању минијатурног намештаја. Многи колекционари траже управо минијатурни намештај који је Нина својом руком осликала, и захваљујући томе име Нина Тодоров је постало brand name у свету, објавила је Општина Звездара.

Нина је основала школу сликања за талентовану децу. До сада је осликала више од 800 икона.

Минијатурни намештај осликан руком Нине Тодоров, представља ексклузивни сувенир портала Сувенири Србије.

Осликани намештај, традиционалног облика, поред украсног има и употребну вредност - ормарић украшен чипком је заправо кутија за чување накита.
Осликани намештај је више од сувенира - спој је уметности и љубави према Србији.

Библиотека се налази у Булевару краља Александра 298.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 03 април 2014 13:45
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015