Logo
Одштампајте ову страницу

Посетите Сајам козметике – очекује вас неочекивано

Оцените овај чланак
(2 гласова)

sajam-kozmetikeееееееБЕОГРАД -  Међународни сајам и конгрес козметике, неге косе, естетике и здравља „Додир Париза“ одржаће се 26. и 27. aприла на Београдском сајму.

Београд ће поново бити место окупљања произвођача, представника и дистрибутера најпознатијих светских и домаћих козметичких и фризерских брендова. Бројни излагачи из земље и иностранства представиће посетиоцима сајма своје прозводе и услуге. Све посетиоце сајма на бројним штандовима очекује мноштво занимљивости, представљање нових производа, препарата и апарата, презентације и попусти.

На сајму ћете пронаћи многе занимљиве и корисне информације и производе – добру професионалну козметику, козметику за негу косе, гелове и акрил за надоградњу ноктију и нејл арт, соларијуме, апарате најновије генерације....

Мајстори дизајна ноктију и шминкања

Узбуђења и такмичерске атмосфере биће и на Magic & nails, 4. отворени шампионат Балкана у моделирању и дизајну ноктију у организацији естетске академије Лесја Карић. Такмичарски програм окупиће многобројне масторе моделирања и окупиће многобројне мајсторе моделирања и дизајна ноктију и презентовати најмодерније технике и идеје наил индустрије. Традиционално такмичење у шминкању Face & body art 15. по реду у организацији студија Martinia одржаће се у недељу, 27. априла. Као и до сада, такмичење ће окупити таленте и ентузијасте у неколико дисциплина шминкања.

За све професионалце и овога пута ће на сајму бити одржан конгрес козметике. Дугачак списак досадашњих предавача даје кредибилитет конгресу козметике, а на наредном сајму биће одржано преко 30 предавања у неколико конгресних сала.Група за научну и примењену козметику коју чине др Вера Зец, проф др Славица Шилер Маринковић, Александра Лазаревић, примењени козметичар и дипломирани правник одржаће семинар из области научне и примењене козметике.

Курс едукације

Уколико желите да будете у току са дешавањима у индустрији лепоте, посетите конгрес козметике. Уз купљену сајамску улазницу, присуствовање конгресу је бесплатно.У оквиру сајма ће се одржати курс континуиране едукације, овога пута на следећу тему: Цервико феморо крурална лимфна дренажа, иновативни Медикал СПА програм за контролу, превенцију и лечење целулита.

Курс континуиране едукације ће се одржати у недељу 27. априла. Котизација за учешће на курсу износи 1.000 динара.

Ђацима и студентима школа за негу лепоте одобрава се попуст од 50 одсто. Пријавите се на време, број полазника курса је ограничен.

На сајму Вас очекују и наступи реномираних, домаћих, европских и светских фризера. Стејси Бротон, члан асоцијације myhairdressers.com један од најбољих фризера на свету оба сајамска дана имаће наступе на стејџу одржаће и Look & learn семинаре. Као виши уметнички директор у Vidal Sassoon Академији био је пионир фирме и њен амбасадор. На месту директора и уредника фотографских и видео колекција покренуо је тржиште видеа за потребе фризерске едукације. На сајму ће Стејси демонстрирати методу see, do, stop, check а бићете у прилици и да сазнате на који начин у току само једне године можете да научите бројне технике шишања, колорисања и моделирања косе.

Преко 20.000 посетилаца, преко 3.000 квадрата изложбеног простора, преко 190 излагача, предавања, такмичења, презентације, попусти.

Посетите сајам козметике и неге косе „Додир Париза“ и уверити се шта је то што ову манифестацију доводи у наш главни град већ 12. годину за редом. Сајам се одржава у Хала 2 Београдског сајма.

Извор: Кућа добрих вести/Sajamkozmetike.com

 

 


Последњи пут измењено недеља, 20 април 2014 23:16
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015