Logo
Одштампајте ову страницу

Нађина "Муза" у КЦ граду

Оцените овај чланак
(4 гласова)

nadjafiksnapravasМлада и талентована уметница из Њујорка Нађа Радмановић представила је у понедељак свој ауторски пројекат под именом "Муза" у Културном центру Град.

У питању је изложба фотографија, на којима се налази њена најбоља другарица Шенон, а посетиоци могу погледати фотографије до 29. јуна.

Иначе, пројекат "Муза" је мултимедијалан и састоји се од фотографија портрета, видео рада и текстова који описују ауторкин однос са њеном музом.

- Ово је моја пета по реду изложба у Србији, и могу само да кажем да ми је изложба "Муза" другачија од осталих, некако блискија, јер се заправо ради о особи која ми пуно значи у животу и која ми је помогла да превазиђем бројне проблеме - каже Нађа за Кућу добрих вести.

nadjas

Она додаје да је Шенон одушевљена што ће фотографије на којој је она модел бити представљене у Србији.

- Шенон се баш обрадовала када сам јој рекла да ће бити "изложена" у Београду, али не зна које сам фотографије изабрала за излагање - каже кроз смех млада ауторка.

Иначе, Нађа је са непуних 17 година уписула студије фотографије у Америци, али како каже веома је везана за Србију, па већ неколико година паралелно излаже у Београду и Панчеву, као и у Њујорку, где живи.

Фотографију је дипломирала 2013. године и наставила студије на одсеку историје уметности и галеристике.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 27 јун 2014 09:42
Александра Гавриловић

Завршила основне и мастер студије на Филозофском факултету у Нишу, одсек новинарство. Прве текстове писала је у нишком дневном листу "Народне новине", а касније и у "Нишком гласнику". Опробала се и у радио, телевизијском и онлајн новинарству. Воли да путује, учи језике и аматерски се бави фотографијом.

Најновије од Александра Гавриловић

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015