Logo
Одштампајте ову страницу

Перуничић дочекао златне стонотенисерке

Оцените овај чланак
(1 Глас)


1DOCEKSTONITENISБЕОГРАД - Предраг Перуничић државни секретар за спорт, председник Параолимпијског комитета Србије Зоран Мићовић, чланови породица и стонотениски радници и тренери дочекали су на Аеродрому “Никола Тесла” у Београду чланове инвалидске стонотениске репрезентације Србије који су на Шампионату света у Пекингу освојили златну и три бронзане медаље.


Златне медаље припале су у екипној конкуренцији Борислави Перић Ранковић и Нади Матић, док су се бронзаним појединачним одличјима окитили Борислава Перић Ранковић у класи 4, у истој класи и Нада Матић која се нашла у другом делу жреба као и дебитант у репрезентацији Србије на Шампионату света Митар Паликућа.
- Ово је велики успех и на њему ћемо градити стратегију за Параолимијске игре у Рију 2016. и надам се да ће нас и тамо наши спортисти обрадовати – истакао је селектор репрезентације Србије легендарни Здравко Кеслер.- Сви су пружили максимум и још једном честитке за изванредне резултате.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 17 септембар 2014 15:11
Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Најновије од Бранимир Васић

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015