Logo
Одштампајте ову страницу

Повеља захвалности Филолошког факултета Тамари Вученовић

Оцените овај чланак
(1 Глас)

tamaraБЕОГРАД - Повеља захвалности Филолошког факултета Универзитета у Београду за изузетну сарадњу и подршку у развијању пројеката  студија језика, књижевности, културе и библиотекарства уручена је Тамари Вученовић, уредници емисије "Дигиталне иконе" Радио Београда (РТС).

 

На свечаности поводом Дана факултета, 6. октобра, уручене су повеље захвалности заслужним појединцима и институцијама, похвале студентима и дипломе за завршене основне и мастер студије. Међу добитницима су и Министарство просвете, науке и технолошког развоја, Министарство културе,  Општина Стари  град, Нафтна индустрија Србије, Математичка гимназија, волонтери Филолошког факултета, као и Снежана Марковић, Владимир Бумбаширевић, Миро Вуксановић, Емир Кустурица, Десанка Радуновић и Душан Иванић.

 

Међу гостима свечане прославе Дана Филолошког факултета, били су, уз представнике универзитета у Београду, Новом Саду и Крагујевцу, и  државни секретари Министарства просвете Снежана Марковић и Зоран Машић, председница Националног просветног савета за основно образовање Десанка Радуновић, представници дипломатског кора, страних и домаћих културних центара и истраживачких института, основних и средњих школа, као и медијских кућа са којима Филолошки факултет успешно сарађује.

 

У уметничком делу програма учествовали су: Академско уметничко друштво “Бранко Крсмановић”, Хор “Обилић” и диригенткиња Даринка Матић Маровић.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 17 октобар 2014 23:19
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015