Logo
Одштампајте ову страницу

Фестивал бразилске културе у Београду

Оцените овај чланак
(2 гласова)

brazillllll

БЕОГРАД - Фестивал бразилске културе, одржаће се од 6. до 9. новембра, у салонима објекта Порше Београд Ада.


Око 25 врхунских предавача Capoeire, бразилске ђиу ђице и плесова Samba, Frevo, Forro, Brazilian shake и Afro dance из Бразила ће посетиоцима преносити знања из ових области. Заинтересовани ће имати прилику да уче од најбољих мајстора Capoeire: Garrincha, Itapuan, Gato и Mestre Pulmao који је и оснивач групе Senzala-Mestre Peixinho. Такође љубитељи бразилске ђиу ђице моћи ће да се упознају са једним од најпознатијих мајстора Ze Radiola. Карневалска атмосфера је загарантована уз самба бенд Embrazado.

Свакога дана, од 17 до 18 часова, и у суботу и недељу од 10 до 11 часова, сви заинтересовани ће моћи да учествују у бесплатним промо часовима.

Данас је одржана церемонија доделе појасева Batizado и Тroca de corda, домаћим и учесницима из региона.

Семинари се организују свакога дана до 22 сата, после чега се бразилска енергија преноси у београдске ресторане и клубове.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 08 новембар 2014 20:52
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015