Logo
Одштампајте ову страницу

„Ноћ књиге“ у књижарама широм Србије

Оцените овај чланак
(3 гласова)

nocknjigeБЕОГРАД - После великог успеха коју је „Ноћ књиге“ остварила у јуну ове године, и овог децембра, по једанаести пут, биће организована регионална манифестација која промовише културу читања.

 

Организатори овог својеврсног фестивала књиге су издавачка кућа Лагуна и књижарски ланац "Делфи".

 

„Ноћ књиге“ одржаће се у петак, 12. децембра од 17 до 24 сата у свим књижарама Делфи и клубовима читалаца који се налазе у Београду и у још 22 града у Србији, Црној Гори и Републици Српској.

 

Припремљен је богат програм у којем ће учествовати више од 30 еминентних српских писаца, многи музичари, глумци, библиотеке, позоришта, филмски дистрибутери, спортски и фитнес центри који ће скренути пажњу на вредност читања и дружења с књигом. На богатом „менију књиге“ свим књижевним сладокусцима биће понуђено дружење са ауторима, представљање књига и јавно читање.

 

Издавачка кућа „Лагуна“ је обезбедила попусте на своја издања, за једну купљену књигу 25 одсто, 2 књиге 30 одсто, 3 књиге 35 одсто, док ће попуст на куповину 4 и више књига бити 40 одсто.

 

Попуст на књиге осталих издавача је до 20 одсто, попуст на све артикле гифт програма 10 одсто у свим књижарама, док ће попуст на страна издања износити 20 одсто. Припремљена су и многобројна изненађења уз сваку куповину.

 

За оне који нису у могућности да посете неку од књижара или клубова читалаца, „Радио Лагуна“  ће директно преносити атмосферу, а омогућена је и онлајн куповина на сајту www.delfi.rs где ће важити исти попусти.

 

Комплетан списак књижара у којима се одржава традиционална манифестација „Ноћ књиге“ потражите на сајтовима www.laguna.rs и www.delfi.rs

 

Једанаесту „Ноћ књиге“ која ће имати хуманитарни карактер обележавамо у циљу промовисања књиге, културе читања, аутора и издаваштва.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 27 новембар 2014 13:50
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015