Logo
Одштампајте ову страницу

Фестивал „Београд на вину“ за викенд у Миксер Хаусу

Оцените овај чланак
(3 гласова)

vinoБЕОГРАД - "Београд на вину" је назив другог по реду Belgrade Wine & Dine, регионалног фестивала вина и гастрономије, који ће се одржати 29. и 30. новембра у Миксер Хоусе-у /Карађорђева 46, Савамала.


Манифестација која се реализује у сарадњи Wine Jam-a и Mikser Housa, je настала је са идејом да винску и „gourmet" културу приближи и учини доступном урбаној публици, умрежи винаре и гастрономе, прикаже посебности регионалне гастрономске и винске понуде и претвори Савамалу у право хедонистичко царство мириса и укуса, најавила је Туристичка организација Београда.


Посетиоци ће имати прилику да се упознају са понудом око 50 различитих излагача из земље и региона, винарија, реномираних ресторана и кулинара, као и да учествују у бројним гастрономским и винским радионицама, презентацијама и предавањима.


Једнодневна карта за фестивал Belgrade Wine & Dine је 500 динара. Карте за гастро и винске радионице, у које улази и цена једнодневне карте за фестивал, су у претпродаји на свим продајним местима  Gigs Tih, а цена зависи од одабране радионице.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 28 новембар 2014 11:45
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015