Кућа Добрих Вести

Login

Стефановић први, Тодоровићева друга, Максимовићева и Миросављев трећи у Загребу

Оцените овај чланак
(0 гласова)

 

1zagrebstefanovicЗАГРЕБ - Сјајан  дан српских стрелаца првог дана на „Трофеју Младост“ у Загребу: Милутин Стефановић („Чика Мата“) освојио је ваздушном пушком прво место, истим оружјем Драгана Тодоровић (Нови Београд Ушће) заузела је друго, док су Ивана Максимовић (Академија Максимовић) и Немања Миросављев (Нови Сад) заузели су трећа места!


Стефановић је славио са 207,8 кругова испред Словенца Моичевића са 205,3 круга и Миросављев који је погодио 184,7 круга.  У финалу је осма место заузео Стеван Плетикосић са 79,5 кругова.
Код дама ваздушном пушком, славила је Сњежана Пејчић (Храватска) са 208,9 кругова. Драгана Тодоровић је била друга са 206 кругова а Максимовићева на трећме месту имала је 185,2 круга. Андреа Арсовић (Партизан) заузела је шесто место са 121,6 кругова. Пре финала Пејчић је имала 418,2 круга, Арсовићева на другом месту имала је 417,6 кругова, док је Максимовићева била четврта са 414,2 круга. Драгана Тодоровић  је ушла у финале као шеста са 413,8 кргова.
Другог дана, у недељу 7. децембра гађаће се ваздушним пиштољем.

Извор: Кућа добрих вести


Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија