Logo
Одштампајте ову страницу

Празничнa грозница у престоници

Оцените овај чланак
(3 гласова)

vatrometttttБЕОГРАД – Иако нема снега у Београду, почела су да звоне новогодишња звона. Град Београд је већ најавио организацију дочека а програм ћемо сазнати ускоро.

 

Време проведено у ишчекивању празника употпуниће сајмови и базари у духу најлуђе ноћи, али и концерти домаћих и страних звезда и богат културно-уметнички програм широм града.

 

Неки од догађаја који нас очекују у децембру су:

 

-          Концерт Мирослава Илића 10,11,12. децембра

-          Коцерт Ван Гога 11. децембра

-          Ноћ књиге 12.децембра

-          Здравко Чолић 12, 13. децембра

-          Фестивал мачака 14. децембра

-          Трг отвореног срца 15. децембра

-          Божићни вашар 20-30 децембра

-          Џибони 21,22,27. децембра

-          Дочек Нове године 31. децембра

 

Београђани и њихови гости славиће 31. децембра на три бине, док их дан раније очекује и новогодишња предигра као и загревање за најлуђу ноћ.

 

Прослава најлуђе новогодишње ноћи у престоници Србије у граду Београду, опште је позната као најбоља журка на самом крају године, на коју долази изузетно велики број људи из свих крајева света.

 ng11111

 

Такође, отварају Вам се врата свих клубова, ресторана, али и сплавова где обично гласи правило најбољег провода до раних јутарњих часова. Такође, немојте заборавити да резервишете своје место на време или пак место у хотелу уколико долазите из других држава, градова и томе слично, јер се предвиђа као што и сваке године обично бива попуњеност капацитета шта више и изнад тога .Цене дочека по ресторанима су изузетно разнолике, крећу се од 15 еура па навише, сходно ономе што Ви искључиво желите да добијете.

 

ng

 

Новогодишњи догађај „Венера и Марс“


Новогодишњи догађај „Венера и Марс“, чији назив симболише мушки и женски принцип, супротности које се привлаче и савршен спој јачине и лепоте, обогатиће нашу престоницу за још једно несвакидашње славље у најлуђој ноћи.


Под слоганомSecret place - Nice people - Excellent music овај догађај ће посетиоцима понудити интимнију атмосферу у самом срцу Београда. Импресивно здање предратне архитектуре, наменски прављено за забаве тадашње елите и тајне састанке масонске ложе, отвориће своја врата, а балске хаљине, фракове и парадне униформе замениће шљокице, црвени кармини, лептир-машне, луцкасте кравате и незаобилазне ципеле за плес. Сазнајте где...


Први контигент карата по цени од 1499 динара (укључује две конзумације по избору) је у претпродаји до 15. децембра. Улазнице се могу купити на продајним местима DD Tickets (Тадеуша Кошћушка 30 или на благајни Белеxпоцентра, Шпанских бораца 74), као и у Кафетерији, Жоржа Клеменсоа 10.


Више информација на званичном сајту : www.veneraimars.com и на Фејсбук страници: www.facebook.com/VenusMarsNYE

 

 

Понуде за дочек по клубовима и ресторанима прочитајте ОВДЕ.

 

Такође, још нешто од тих информација прочитајте ОВДЕ.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 10 децембар 2014 22:01
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015