Logo
Одштампајте ову страницу

Београдска трка Деда Мразева 2014

Оцените овај чланак
(1 Глас)

dedaБЕОГРАД - Под покровитељством Скупштине града Београда и Секретаријата за спорт и омладину, а у оквиру програма обележавања градске Нове године, у недељу, 28. децембра биће одржана традиционална, седма по реду, „Београдска трка Деда Мразева”.

 

Централно место манифестације је плато код Теразијске чесме, а стазом ће трчати или шетати преко 3.000 Деда Мразева и Баба Мразица.

 

Пратећи музичко-забавни програм на централној бини почиње у 10.30 часова, када ће се отворити и пунктови за преузимање костима и капица. У програму ће наступити познати уметници, као и велики број јавних личности из света културе и спорта.

 

Старт „Београдске трке Деда Мразева” је у 13 часова. Стартна – циљна капија се налази поред Теразијског платоа.

 

Трка Деда Мразева има хуманитарни карактер, а ове године прикупљена новчана средстава ће бити намењена за потребе Родитељске куће – куће далеко од дома, за смештај деце која се лече од малигних болести и њихових родитеља.

 

Под слоганом „Деда Мразеви дарују живот”, у сарадњи са Институтом за трансфузију крви Србије биће организована и акција добровољног давања крви. Возило института ће бити постављено на платоу испред хотела „Балкан” од 10 до 14 часова.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 24 децембар 2014 21:56
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015