Logo
Одштампајте ову страницу

Oтворен осми конкурс награде ВИРТУС - за оне који брину

Оцените овај чланак
(3 гласова)

filantropijaaaaaБЕОГРАД - Траг фондација отворила је нови конкурс за добијање ВИРТУС награде, признања које се сваке године додељује појединцима и компанијама који су дали допринос филантропији.

 

Ове године конкурс за ВИРТУС награду први пут је отворен и за номинације у области индивидуалног доприноса филантропији. Ова нова категорија уведена је јер желимо да истакнемо важну улогу индивидуалних дародаваца који дугорочно подржавају иницијативе за опште добро и/или организације цивилног друштва у својим заједницама.

 

ВИРТУС наградаустановљена је 2007. године, као прва и најзначајнија награда за корпоративну филантропију у Србији којом се друштвено одговорно пословање промовише као саставни део одрживог развоја компанија.

 

Кандидате за награде из свих области могу да предложе сви заинтересовани грађани, појединци, непрофитне организације, медији, ПР и маркетиншке агенције и саме компаније и предузећа који имају програме из области корпоративне филантропије.

 

„У последњих неколико година све је више грађана и грађанки Србије који се лично укључују у иницијативе за унапређење заједница у којима живе или пружају подршку акцијама за помоћ суграђанима у невољи. Инспирисани овим појединцима и појединкама, одлучили смо да уведемо нову категорију – награду за индивидуални допринос филантропији – како бисмо одали признање свима њима, али и како бисмо мотивисали још већи број наших суграђана да се убудуће још више укључе у активности за опште добро“, изјавила је Марија Митровић, менаџерка програма филантропије у Траг фондацији.

 

ВИРТУС награда за 2015. годину биће додељена у пет главних категорија:

 

Главна награда за допринос компаније на националном нивоу

Награда за допринос локалној заједници у којој компанија послује

Награда за мало и средње предузеће

Награда за дугорочно партнерство између пословног и непрофитног сектора

Награда за индивидуални допринос филантропији

 

Церемонија проглашења добитника биће одржана у Београду, крајем марта 2015. године. О добитницима награда одлучиваће независни жири који чине угледни појединци и стручњаци из света привреде, цивилног сектора, медија и маркетинга.

 

Додатне информације, детаљни услови конкурса доступни су на званичном интернет сајту ВИРТУС награде www.tragfondacija.org/virtus.

Пријавне формуларе преузмите ОВДЕ.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 14 јануар 2015 22:13
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015