Logo
Одштампајте ову страницу

Годишња награда за најбоље докторске дисертације и магистарске тезе

Оцените овај чланак
(2 гласова)

kombankkkkkБЕОГРАД - Привредна комора Београда традиционално додељује Годишњу награду за најбоље докторске дисертације, магистарске тезе, мастер и дипломске завршне радове, најбоље проналаске, дизајнерска решења и техничка унапређења.

 

Свечана додела Годишње награде за 2013/2014. годину, биће одржана сутра у 18 часова, у Скупштини града Београда.


Награда се додељује за радове који су урађени у циљу што квалитенијег и успешније повезиваља привреде и науке и афирмисања проналазачких, дизајнерских и иноваторских решења применљивих у привреди.


Годишњу награду за најбоље докторске дисертације, магистарске тезе, мастер и дипломске радове Привредна комора Београда додељује од 1968. године.


Традиционално, почев од 1975. године, Привредна комора Београда додељује и Годишњу награду за најбоље проналаске и техничка унапређења.


Године 1984. Годишњу награду Привредна комора Београда додељује и за најбоља решења у области дизајна (индустријско обликовање, графички дизајн, визуелне комуникације, ергономске и маркетиншке дизајнерске иновације) за област привреде.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 25 март 2015 23:06
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015