Logo
Одштампајте ову страницу

Стојадиновић 82. у Ал Аину

Оцените овај чланак
(0 гласова)



1alainstojadinovicАЛ АИН - Српски стрелац Горан Стојадиновић, репрезентативац Новог Сада заузима 82. место у конкуренцији 107 стрелаца после првог дана Светског купа у гађању глинених голубова - скит у Ал Аину у Уједињеним Арапским Емиратима.


Стојадиновић је у прве две серије погодино по 22 глуба, укупно 44. У вођству су двојица стрелаца са максимланих 50 голубова – Мавроматис из Грчке и Шомин из Русије. По 49 голубова погодило је чак 17 такмичара. Другог дана, 28. марта, учесници другог овогодишњег Светског купа у Ал Аину гађају још 75 голубова и потом шесторица најбољих у укупном збиру (125 голубова) улазе у борбу за медеље и олимпијске визе за Рио.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 27 март 2015 14:43
Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Најновије од Бранимир Васић

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015