Кућа Добрих Вести

Login

„Лична иницијатива“ тема Вивалди форума на Мокрој Гори

Оцените овај чланак
(1 Глас)

vivaldiiiiiБЕОГРАД - Мокрогорска школа менаџмента организује шести пролећни Вивалди форум на Мокрој Гори, на тему “Лична иницијатива“ од данас  до 3. априла.


Централна тема овогодишњег форума је развој заједнице која препознаје, вреднује и промовише храбре појединце који имају личну иницијативу у свим сегментима друштва. Полазна основа нашег тродневног скупа је да иницијатива није наследна већ стечена карактеристика која је неопходна да једна организација, као и друштво у свом потуном капацитету напредује, објављено је на порталу Мокрогорске школе менаџмента


Овогодишњи форум ће бити организован у оквиру следећих тематских целина:


Уводно предавање – Шта би нам Шумпетер данас поручио?
Иницијатива у предузетништву – панел предузетника
Корпоративна иницијатива – панел пословних лидера
МОЈ ХЕРОЈ – иницијатива на ширем друштвеном плану
Матица и дијаспора – Остати, отићи, вратити се?
Зашто одустајемо? Да ли је социјална апатија облик живота?
Моје искуство – Да ли да се шћућуримо или да штрчимо?


Овогодишњи форум ће поред говорника окупити и госте по позиву који су својим личним примером доказали да иницијатива код нас постоји и да је само треба осветлити и промовисати.


Традиционални пролећни Вивалди форум, који организује Мокрогорска школа менаџментра, од 1. до 3. априла, има полазну основу да иницијатива није наследна већ стечена карактеристика која је неопходна да једна организација, као и друштво у свом потуном капацитету напредује.


Овогодишњи Вивалди форум ће, осим говорника, окупити и госте по позиву који су својим личним примером доказали да иницијатива код нас постоји и да је само треба осветлити и промовисати.

 

На пролећном Вивалди форуму најављено је и учешће председника Српске асоцијације менаџера Милана Петровића, који ће бити модератор панела "Корпоративна иницијатива - пословни лидери".

 

Међу многобројним учесницима Форума, најављено је учешће државног секретара Министарства омладине и спорта Ненада Боровчанина, главног и одговорног уредника информативног програма РТС-а Ненада Љ. Стефановића, оснивача Виминацијума Мишка Кораћа, представника Карлсберг Србија Владимира Красојевића и професора Станка Црнобрње.

 

Најављено је и учешће историчара Предрага Марковића, аналитичара Ђорђа Вукадиновића, новинара Оље Бећковић, глумца Драгана Бјелогрлића, телевизијског водитеља Ивана Ивановића и многих других.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 01 април 2015 21:36
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија