Logo
Одштампајте ову страницу

Додела награде „Капетан Миша Анастасијевић“ Мири Адањи Полак

Оцените овај чланак
(2 гласова)

miraaaaaНОВИ САД – Познатој новинарки, продуценту и ТВ уреднику Мири Адањи Полак данас је додељена награда „Капетан Миша Анастасијевић“ у Матици српској у Новом Саду.


Награда се додељује за културу комуникације и афирмацију српске уметности и културе, најавио је Медија центар.
Оно што многи не могу, Мири Адањи Полак полази за руком.


Једна од најаутентичнијих личности наше телевизије-међународно призната новинарка,продуценткиња, ауторка и водитељка култних емисија „Мира Адања Полак и Ви“ и „Ексклузивно“ на РТС-у.


Спада међу ретке новинаре који су успели да измаме есклузивне интервјуе са најпознатијим личностима из света уметности, политике, бизниса и шоу-бизниса. Највећа врлина њених емисија су отвореност и објективност.


Поверње саговорника и подршка гледалаца обезбедили су јој сам трон на медијској сцени. Спремна да помогне угроженима и заборављенима, препознаје се и на пољу хуманитарног рада.


Мира Адања Полак, новинарка која отвара многа забрављена врата, која је културу комуиникације подигла на висок ниво и у значајној мери допринела афирмацији српске уметности и културе, прима заслужено признање.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 07 април 2015 21:25
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015