A+ A A-

Конкурс за неафирмисане бендове

Оцените овај чланак
(4 гласова)

MUZIKAAAAAБЕОГРАД - Миксер фестивал и "Mascom records" и ове године расписују регионални конкурс за неафирмисане бендове.

Конкурс носи назив ЈЕДРА, и сада већ традиционално, по трећи пут, представља велику шансу за све оне који се баве ауторском музиком, објављено је на порталу „Миксер хауса“

 

На прошлогодишњем конкурсу “Double Dare” (“Двоструки изазов”) пријавило се 63 састава из готово свих земаља у региону, а стручни жири одабрао је 16 који су наступили на Миксер Фестивалу 2014. године.

Победник прошлогодишњег фестивала је бенд Лорна Wинг који је у 2015. години издао свој први албум.

 

Заинтересовани бендови се могу пријавити све до 08. маја 2015. године, а најбољи ће моћи да чују своје ауторске нумере на компилацијском издању. Пријаве се врше попуњавањем онлине формулара: www.jedra.mikser.rs.

 

Победник конкурса ће добити прилику да објави свој први албум.

 

"Mascom records" додељује издавачки пакет који садржи: издавачки уговор, производњу и дистрибуцију физичких носача звука, дигиталну дистрибуцију, администрацију и заштиту дела и аутора, као и промотивну подршку.

 

Право учешћа на конкурсу ЈЕДРА имају сви ауторски бендови који немају званично издање.

 

Конкурс је отворен од 15. априла до 08. маја 2015. године.

 

Нека овај конкурс буде позитиван ветар за музичаре који траже свој пут до публике.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено субота, 18 април 2015 20:36
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани