Кућа Добрих Вести

Login

Добротворна аукција торти 5. маја у хотелу Crowne Plaza

Оцените овај чланак
(1 Глас)

kolac11111БЕОГРАД - Добротворна аукција торти, у организацији Међународног клуба жена, биће одржана у уторак 5. маја у београдском хотелу Crowne Plaza

 

Куповином торти посетиоци ће помоћи локалним добротворним организацијама.

 

Организатори су позвали заинтересоване да се прикључе акцији - направе торте и поклоне их, позову пријатеље на ову добротворну аукцијску продају или да се придруже као волонтери.

 

Циљ је, како се наводи у саопштењу, да се прикупи што више средстава за оне којима су потребни, па је из тог разлога ове године уведена и улазница по цени од 200 динара.

 

Све поклоњене торте ће се продавати по почетној цени од 1.500 динара. За сваку торту ће постојати посебан листић за понуде, где ће заинтересовани исписати најевћу цену коју су спремни да издвоје.

 

Уколико их неко надмаши, они могу понудити већи износ.

 

Поред аукцијске продаје торти на посебном столу ће се продавати пакетићи интернационалних пецива по цени од 300 динара, наводи се у саопштењу организатора.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 30 април 2015 21:55
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија