Logo
Одштампајте ову страницу

Коктел фестивал

Оцените овај чланак
(2 гласова)

koktelllllБЕОГРАД - Ове године ће у периоду од 25. до 27. јуна у Београду по први пут бити одржан Коктел фестивал.


Манифестација забавног, али и такмичарског карактера смештена на кошаркашким теренима Црвене звезде на Малом Каламегдану окупиће разноврсне угоститеље из целе Србије и иностранства који ће овом приликом публици презентовати богат асортиман алкохолних и безалкохолних пића.


Током три дана, колико ће фестивал трајати, публици ће се представити велики број увозника и угоститеља из Србије и иностранства, а вечери ће бити резервисане за музички програм. Посетиоци ће видети два међународна такмичења бармена, као и надметање ди-џејева, наводи се на званичном порталу ове манифестације.


Богат програм одржаваће се интензивно током трајања фестивала сваког дана до касно у ноћ – презентације брендова и такмичарски програм у периоду од 14 до 21 час, док ће од 21 час све до два сата после поноћи публику забављати ди-жјеви и музика уживо.


- Очекује се велику посећеност, а разлог више да свратите јесте чињеница да је за Коктел фестивал улаз само 800 динара – наводе организатори.


Оно што не би требало посетиоци да пропусте су два међународна такмичења бармена у периоду од 14 до 21 час, где је једно у дисциплини flairtending, а друго у класичном припремање коктела.


За пријаве, правила, пропозиције и све остале детаље контакт за информације је мејл Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 15 јун 2015 20:10
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015