Logo
Одштампајте ову страницу

Како направити електронску публикацију – онлајн пренос семинара

Оцените овај чланак
(2 гласова)

digitalllllБЕОГРАД - Зоран Имширагић, сертификовани Adobe експерт и Adobe тренер, на семинару ће вас упознати са издаваштвом и напредним коришћењем Адобе алата, као и њиховом применом у пракси.


На семинару ћете научити: шта је издаваштво, који су то медији издаваштва, ко је публика којој се обраћају, који су владајући трендови у издаваштву,шта су то електронске публикације и која је њихова предност у односу на штампане, који уређаји и читачи се користе за електронске публикације, како се праве електронске публикације, и још много тога.


Сутра, 11. јула у 11 часова, кликом на линк приступате преносу семинара. За праћење путем лajв стрима није потребно пријављивање.


Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 10 јул 2015 19:30
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015