Кућа Добрих Вести

Login

Позив за суфинансирање манифестација у Београду

Оцените овај чланак
(2 гласова)

manifestacaБЕОГРАД - Секретаријат за привреду данас је расписао јавни позив за суфинансирање програма организације конгреса и манифестација на територији Београда у овој години, а чиме се утиче на развој и унапређење туристичке понуде у спрској престоници.


Како је саопштила Градска управа, расписан је јавни позив за доделу финансијских средстава - дотација, добровољним и невладиним недобитним организацијама, а конкурс ће бити отворен до 26. августа.


Циљ конкурса је, осим повећања броја скупова организованих у Београду, унапређење сарадње научних и стручних асоцијација - удружења као непрофитног сектора, али и унапређење манифестационог и конгресног туризма.


У циљу развоја туристичке понуде на територији града, Секретаријат за привреду је од 2008. године финансирао укупно 36 пројеката из наведене области.


Секретарка за привреду Тијана Маљковић истакла је да право учешћа на конкурсу имају добровољне и невладине недобитне организације, основане са седиштем на територији града.


Маљковић је додала да се спровођењем конкурса доприноси развоју конгресног и манифестационог туризма, али и креирању бољег и модернијег имиџа Београда, подизању нивоа продаје, освајању нових тржишта и повећању квалитета укупне туристичке понуде.
"Велики број светских медија уврстио је Београд међу топ дестинације за 2015. годину и ми ћемо учинити све да оправдамо ту част и одржимо наш град високо на лествици туристичких дестинација", рекла је Маљковић.


Јавни позив са документацијом за конкурс могу се наћи на сајту Града Београда www.beograd.rs (рубрика Градски огласи, конкурси, тендери).

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 29 јул 2015 22:35
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија