Logo
Одштампајте ову страницу

Фестивал интегрисаних комуникација крајем октобра

Оцените овај чланак
(4 гласова)

klaktussssБЕОГРАД - Портал Маркетинг мрежа огранизоваће 29. октобра у Мадлениануму први Фестивал интегрисаних комуникација - КАКТУС 2015, под називом “Идеје које опстају”.


Фестивал интегрисаних комуникација трајаће један дан. У току дана биће организована предавања и радионице стручњака из Европе и света, након чега ће бити додељене награде најбољима у области маркетиншких комуникација за претходну годину.

 


"С обзиром на то да Србија још увек нема национални фестивал креативности, Фестивал интегрисаних комуникација – КАКТУС 2015 представиће идеје које излазе из граница очигледног „шаблон“ маркетинга и упркос тешким условима инспиришу и производе најефикаснију комуникацију", рекли су организатори.

 

Удружење новинара Србије (УНС) саопштило је да је за све оне који су заинтересовани да присуствују конференцији, обезбеђено 10 одсто попуста на цену котизације.


Програм фестивала, као и конкурс за доделу награда КАКТУС 2015 биће ускоро објављени на порталу marketingmreza.rs

и сајту kaktus.rs.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено субота, 26 септембар 2015 19:29
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015