Кућа Добрих Вести

Login

Jeсењи оркестар представља нов спот „Године у ветру“

Оцените овај чланак
(2 гласова)

jesenГодине у ветру је први сингл са истоименог новог албума Јесењег Оркестра.


Песма Године у ветру је одабрана за први сингл као убедљив пример песме са овог албума. Богата инструментација, инвентивни аранжмани и продукција терају слушаоца и на плес и у сету кроз промене динамике и моћно финале.


Видео спот је снимила и режирала Сташа Букумировић.


Пун назив новог албума је Године у ветру (Не брини душо Ежен је у реду) и издање ће се појавити у јануару 2016. године, у издању Lampshade Media.


Албум је снимљен у студију Крокодил у Панчеву и настао је у блиској сарадњи Даниел Ковача из Јесењег Оркестра са групом Љубичице.


Даниел је донео скице песама за албум у студио Крокодил, након чега је Петар Стевановић из Љубичица правио аранжмане за њих. Продукција је отуд постала необично богата у односу на претходне тонске записе Јесењег Оркестра зато што је Петар искористио све потенцијале Љубичица – рокенрол гитаре, дуваче, гудаче, електронику, пратеће вокале. Резултат његовог рада је моћна и јасна музичка кулиса за врло емотивну збирку Даниелових песама о сломљеним љубавима.

 


Дакле, Љубичице су представиле Јесењи Оркестар у потпуно новом светлу померивши га тамо где још никад није био – пред рефлекторе популарне музике!


Микс и тонску продукцију албума је радио стари сарадник и Љубичица и Јесењег оркестра Милан Бјелица.


Спот “Године у ветру” можете погледати у овом видеу:



 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 04 новембар 2015 19:33
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија