A+ A A-

„Ноћ рекламождера“ у Сава Центру

Оцените овај чланак
(3 гласова)

reklamozderi123БЕОГРАД - Биоскопска пројекција најбољих реклама, које нам долазе из свих крајева света, по избору Jean Marie Boursicot власника највеће рекламотеке на свету "ЈМБ" одржава се вечерас у Сава Центру.

 

Музика и велике музичке звезде су инспирација овогодишњег издања. Od Elton John-a, Lady Gage, Justin Biber-a do Noor Jehan-a (indo-pakistanske velike zvezde iz 50-tih), preko Tony Benett-a, Snoop Dog-a i naravno Pharel Williams-a. Све ове звезде су део фантастичних реклама.

 

Заборавите на њихову комерцијалну димензију. Ноћ Рекламождера слави њихову креативну, уметничку и филмску страну, наводи се у саопштењу Туристичке организације Београда која овај догађај препоручује у својој викенд препоруци за излазак.

 

Наше рекламације у светској селекцији

 

Као подршку домаћој и регионалној рекламној индустрији, традиционално на Ноћи Рекламождера, између вредних награда, додељује се и једно посебно признање -World tour.

 

World tour je признање за оне рекламе и њене ауторе, које су ушле у светску селекцију програма La Nuit des Publivores/ Ноћ Рекламождера и тако у оквиру овог популарног програма пропутовале више од 160 градова света.

 

Колики је то успех говори и чињеница, да Jean Marie Boursicot, један једини селектор сваке године добије преко 20.000 реклама из целог света, да би нешто мање од 400 завршиле у шесточасовном програму спремном за светску турнеју, објављено је на званичном порталу "Ноћи рекламождера".

 

Ове године, захваљујући представнику „Ноћи Рекламождера“ за Адриатик регију, агенцији SuperStar world wide и Media Marketingu, најзначајнијем регионалном медијском партнеру, четири рекламе суушле у светску турнеју, од којих су три из Србије и једна од Словеније. Ово је велики допринос промоцију рекламне индустрије и тим поводом, на овогодишњој МТС „Ноћи Рекламождера“ признање добијају:

 

-          Беоконструктивизам – реклама Туристичке организације Београд – режија Борис Миљковић

-          Драма у таксију – Отело – Југословенско драмско позориште – агенција agnecija McCann

-          Јелен пиво – Наша ствар – агенција LeoBurnett

-          ИТАК – Говори љубезен – креативни директор и сценариста Аљоша Багола – агенција Пристоп.


Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани