A+ A A-

Изложба фотографија „Палестинске очи“

Оцените овај чланак
(1 Глас)

palestinaПоводом обележавања 29. новембра, Међународног дана солидарности са палестинским народом, јуче је у Кнез Михаиловој улици отворена изложба палестинских фотографа, „Палестинске очи“.

 

Изложбу су организовали Амбасада државе Палестине у Београду, у сарадњи са палестинском дијаспором у Србији и мултиконцепт баром „Завод“, уз подршку слободних уметника и новинске агенције WAFA из Палестине.

 

На изложби је представљена Палестина очима фотографа из Газе и са Западне обале. Изложене су фотографије аутора Ахмеда Салама, Мохамеда А. Хаџара, Алиа Ашура, Худаифа Сроура, Ијада Џадалаха, Афифа Амиреха, Самера Бадира, Ајмана Нобанија.

 

Отварању изложбе присуствовали су амбасадор државе Палестине, Мухамед Набхан, као и други представници дипломатског кора и палестинске дијаспоре.

 

После Кнез Михаилове, изложба се сели у мултиконцепт бар „Завод“ у Краљевића Марка бр. 1. Изложба ће трајати до 13. децембра 2015. године.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено петак, 04 децембар 2015 22:18
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани