Кућа Добрих Вести

Login

Не пропустите последња три концерта на Новогодишњем фестивалу

Оцените овај чланак
(1 Глас)

zvonkoooooБЕОГРАД - До Нове године остало је само неколико дана и Београдски новогодишњи фестивал улази у своју завршницу. 

 

Бројни концерти “Код Јелена у хали 4” већ су за нама, али пред нама су још три концерта која не треба пропустити.


У понедељак, 28. децембра на концертној сцени Београдског сајма још једном свира Метеор – Мега Тезга Оркестар, који ће представити београдску ноћну сцену и 17 величанствених кафанских хероја. Уз добро познате песме из култних градских кафана и клубова, Метеор ће још једном покушати да дочара београдску боемску ноћну атмосферу.


Звонка Богдана и његову музику свакако не треба посебно представљати. Довољно је да најавимо да овај легендарни староградски певач наступа у уторак, 29. децембра “Код Јелена у хали 4”.

 

Концерт почиње у 19 часова.


Позивамо вас да нам се придружите и у среду, 30. децембра, вече уочи дочека Нове године и да будете део велике журке за крај. Наступа Коктел бенд који свира “све од свих”. Они ће изводити музику која се претходних дана, од 18. децембра, слушала на Фестивалу, подсетиће на концерте које смо већ одслушали и на најбољи начин ће најавити дочек 2016. године.


Београдски сајам вам жели добродошлицу и још једном подсећа Београђане и госте престонице да су сви концерти бесплатни.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено недеља, 27 децембар 2015 12:07
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија