Logo
Одштампајте ову страницу

Новогодишњи Миксер Фест

Оцените овај чланак
(3 гласова)

mikserhaus123БЕОГРАД - Петодневни новогодишњи фестивал Миксер фест почиње данас и трајаће до 2. јануара у „Миксер Хаусу“.


Новогодишњи Миксер Хаус почиње великом салса журком на којој ће се плесати до јутра у латино ритмовима. Подједнако су добродошли професионални плесачи, као и они који још нису савладали технику плесних корака.


Дан пре великог дочека Савамала ће бити у знаку најбољег хип хопа уз конерт три састава која у последње време привлаче велику пажњу публике.
Концерти почињу у 21 час уз три групе – Whoo See, Стерео Банана и Исказ.
Концерт ће започети наступом интергалактичке казнене експедције познатије као “Стерео Банана”, који ће публику разгалити нумерама са свог дебитантског албума “Шијемо Самбу”, али и са већ веома запаженог актуелног издања “Муње небеске”.


Вече се наставља енергичном и експлозивном свирком екипе која маестрално спаја хип хоп, функ и хард рок и без изузетка прави сјајну атмосферу на својим концертима. Исказ, сходно свом имену, публику покреће социјално ангажованим текстовима којима дели своје мишљење и ставове, а на концерту у Миксер Хоусу ће извести омиљене нумере са четири студијска албума, колико их имају до сада.

 

Улазнице за концерт доступне су на продајним местима Gogs Tixa по цени од 900 динара, док ће на улазу цена карте бити 1100 динара.

 

Дан дочека, биће у знаку љубави. Велика забава носи назив “Love revolution“ која има за циљ да све присутне наоружа позитивном енергијом и љубављу. Уз одабране песме и специјалне госте „Love revolution“ ће послати поруке мира, толеранције и пре свега љубави, најавили су организатори.


Улазак у 2016. Годину биће прослављен уз ритмове ирске музике, спојене са елементима попа и рока. „Ортодокс Келтс“ наступиће 1. јануара 2016. у 21 сат, а Новогодишњи Миксер фест затвориће концерт Рибље чорбе заказан за 2. jануар.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 30 децембар 2015 12:39
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015