Logo
Одштампајте ову страницу

O нашој навијачкој песми брује светски медији

Оцените овај чланак
(4 гласова)

euprvenstvoeeeeБЕОГРАД - Иако Европско првенство у ватерполу још није почело, званична навијачка песма наше репрезентације већ се проширила далеко изван граница Србије.


Један од водећих америчких портала о пливању, објавио је причу о песми „Идемо! (Напред Србијо)“ скренувши пажњу на огромну популарност ватерпола у нашој земљи и наравно, најбољем светском ватерполо тиму! Поредивши број златних медаља које је до сада Србија освојила са бројем становника Србије у тексту одају велико признање нашој земљи на невероватним успесима.


Ако желите да сазнате како о навијачкој песми и репрезентацији пише овај портал и зашто истичу Милорада Чавића, можете прочитати ОВДЕ.

 

Сомборски бенд „Неозбиљни песимисти“ снимио је спот за званичну навијачку песму Ватерполо репрезентације Србије која носи назив „Идемо! (Напред Србијо)“ а која ће бодрити наше ватерполисте у Комбанк Арени од 10. до 23. јануара! У снимању спота су учествовале бројне јавне личности које су тим гестом желеле да подрже ватерполисткиње и ватерполисте Србије уочи Европског првенства у Комбанк Арени и, посебно, свакодневне хероје међу нама – што их је све спонтано окупило у овом хуманитарно-музичко-спортском пројекту под уједињеним именом Шампиони срца.


Неозбиљни песимисти featuring Шампиони срца – Идемо! (напред Србијо)

 


Европско првенство у ватерполу биће одржано од 10. до 23. јануара 2016. године у Комбанк Арени, у организацији Ватерполо савеза Србије и предузећа „ЕП ватерполо 2016” и под покровитељством Министарства омладине и спорта Републике Србије и Града Београда.


На првенству ће учествовати 16 мушких екипа и 12 женских екипа, а званични турнир биће одигран по иновативном систему такмичења. Европско првенство у ватерполу је један од најзначајнијих спортских догађаја у тој години, поред Летњих олимпијских игара.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 07 јануар 2016 22:53
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015