Кућа Добрих Вести

Login

Изложба „Руке на жици“ у Дому културе Студентски град

Оцените овај чланак
(2 гласова)

logoriiiiiБЕОГРАД - Изложба радова студената Факултета ликовних уметности из Београда која отвара тему постојања „савремених логора“ у модерном друштву отворена је до 16. јануара у Галерији Дома културе Студентски град.


Радови су настали у периоду од 2013. до 2015. године и откривају осећање тескобе, ограђених простора, у отвореним савременим социјалним системима. Ти затворени простори могу бити невидљиви простори масовних медија, али и географске територије и физички простори. Али и простори тела. Радови су изведени једноставним технолошким средсвима. То поставља у фокус огроман процеп између високо технолошког слободног друштва и осећања заробљености и немоћи.


Студенти су похађали предмет цртање на Факултету ликовних уметности у Београду, који је водио предавач Зоран Димовски.


Пројекат подржало Минстарство културе Републике Србије
Своје радове излажу: Милена Апостоловић, Мирза Дедаћ, Драган Марић, Милена Пешут, Ана Вучетић и Маја Зорић.


Радно време Галерије је сваког дана осим недеље од 17.00 - 21.00 часова.


Улаз је слободан.

 

Извор: Кућа добрих вести/dksg.rs


Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија