Logo
Одштампајте ову страницу

Конкурс за награду „Жана Борисављевић“ за 2015. годину

Оцените овај чланак
(0 гласова)

zaka123БЕОГРАД – Фондација „Ухвати живот“ расписала је конкурс за награду „Жана Борисављевић“ која се додељује за допринос развоју образовног друштва у којем се негују људске вредности.


Награда је установљена у знак сећања на Жану Борисављевић, председницу организације Образовање плус и представља подстицај свима који се труде да унапреде формалне и неформалне образовне процесе, а пре свега онима који инспиришу и мотивишу друге да се развијају, да се мењају на боље, да шире позитивну енергију, да промовишу знање, васпитање, толеранцију, хуманост, бригу и љубав за друге и веру да својим ставовима обликујемо свој живот, а својим делима мењамо и туђе животе.


За 2015. годину, награда се додељује у категорији васпитач/стручни сарадник, а право учешћа на конкурсу имају запослени у свим предшколским установама у Србији, најавила је организација Образовање плус.



Критеријуми који ће се оцењивати су:


- Рад на личном и професионалном усавршавању
- Креативност и иновативност у раду
- Холистички приступ образовању и имплементација животних вредности у образовни процес
- Колегијалност и развијање позитивне атмосфере у установи


Пријава за конкурс треба да садржи попуњен регистрациони формулар и додатну, релевантну документацију (потврде, препоруке, дипломе…).


Пријаве је потребно послати до 31. марта 2016. године на е-адресу: ухватизивот@оплус.орг.рс
Добитнику награде ће бити уручена плакета и симболичан новчани износ (20.000 динара) на пролећним стручним сусретима „Васпитачи-васпитачима “ од 21. до 24. априла 2016. у Кладову.


Регистрациони формулар може да се преузме ОВДЕ.



Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 22 фебруар 2016 20:43
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015