Logo
Одштампајте ову страницу

Бесплатне карте за концерт „Музика пише сећања“

Оцените овај чланак
(2 гласова)

sjpddsdfБЕОГРАД - Поводом Међународног дана сећања на Холокауст „Српско – јеврејско певачко друштво“ и Савет Европе организују концерт „Музика пише сећања“ а сви заинтересовани могу преузети бесплатне карте на благајни Позоришта на Теразијама.


Концерт се организује са 29. фебруара са почетком у 20 часова, аудиторијум ће поздравити Tim Cartwright, шеф канцеларије Савета Европе.


Сећање на Холокауст је моћно подсећање на оно што може да се деси када престанемо да видимо нашу заједничку хуманост, написао је Генерални секретар УН Бан Ки Мун у поруци поводом 27. јануара, Међународног дана сећања на жртве Холокауста.

 

Генерални секретар Бан Ки Мун је позвао све да осуде политичке и верске идеологије које усмеравају људе једне против других.

 

"Холокауст је био огроман злочин. Нико не може да негира доказе да се он догодио. Сећањем на жртве и одавањем поштовања храбрости преживелих и оних који су им помогли и који су их ослободили ми сваке године обнављамо нашу решеност да спречимо такве страхоте и одбацимо гнусни менталитет који их дозвољава", написао је генерални секретар.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 22 фебруар 2016 20:37
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015