Logo
Одштампајте ову страницу

Песме на поклон свим дамама Београда 8. марта

Оцените овај чланак
(1 Глас)

8martttttБЕОГРАД -  Проведите романтично и забавно осмомартовско вече на специјалном програму Установа културе „Вук Стефановић Караџић‟ посвећеном београдским дамама.

 

Од 19:30, имаћете прилику да уживате у концерту Вече арија, романси и шансона који изводе Александар Стефан Радишевић и Зорица Белић, у пратњи корепетитора Невене Живковић, на сцени Култ, као и у романтичној представи Брак у ствари љубав која почиње у 20 часова на сцени Александар Поповић, објавила је Установе Културе "Вук Караџић".

 

Искористите прилику да у дивној атмосфери уживате у пригодним осмомартовским садржајима и проведете квалитетно вече у УК Вук.

 

Драге маме, баке, сестре, тетке, девојке и даме, очекују вас у Вуку 8. марта да прославимо Светски дан жена.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено четвртак, 03 март 2016 20:57
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015