Кућа Добрих Вести

Login

Форум социјалних иновација – пријави се да волонтираш

Оцените овај чланак
(1 Глас)

sensssssБЕОГРАД - Желиш да се упознаш са социјалним предузетништвом? Интересују те социјалне иновације? Желиш да стекнеш искуство у организацији догађаја?Постани део тима који ће организовати трећи по реду Форум социјалних иновација.

 

 

Стекни теоријско и практично искуство у организацији највеће годишње конференције о социјалним иновацијама у земљи, објавила је СЕНС мрежа.

 

 

Пријави се до 4. априла!

 

Тражимо се тим волонтера заинтересованих да се професионално усавршавају, који ће пружати логистичку подршку конференцији и преузети низ одговорних задужења.


О чему се ради?


Форум социјалних иновација је регионална конференција која представља највећи годишњи догађај о социјалном предузетништву у Србији, као иновативном решењу за друштвене изазове. На овогодишњем Форуму ће се разматрати како доћи до потребних знања, вештина и финансијских средстава за развој социјалних предузећа и који су најновији трендови и успешни програми подршке социјалним предузећима у земљи, региону и Европи.


Форум социјалних иновација одржаће се 22. априла 2016. године у локација Дому омладине у Београду.


Догађај организује Смарт колектив у партнерству са Форумом за одговорно пословање, захваљујући подршци УСАИД-а.


За више информација о догађају, погледај албум са прошлогодишњег догађаја или прошлогодишњу вест на сајту Форума за одговорно пословање.


Зашто да се пријавиш?


Као део ФСИ тима имаћеш прилику да научиш више о социјалном предузетништву, зашто је оно важно и какво је тренутно стање у Србији и свету. Поред тога, стећи ћеш вредно професионално искуство у организацији догађаја, радећи заједно са динамичним тимом стручњака са вишегодишњим искуством у овој области.


Шта добијаш?


Изабрани волонтери ће пред догађај проћи две радионице на којима ће се упознати са концептом социјалног предузетништва. Након теоријског увода бавићемо се организационим аспектима самог догађаја.


Имаћеш прилику да сарађујеш са динамичним тимом креативних људи и обогатиш своје професионално искуство.


По завршетку се нуди потврда о обављеном волонтерском ангажману.


Која је твоја улога?


Волонтери ће бити распоређени на послове хостова, логистике, извештавања, продаје и комуникације.


Важни датуми:


Рок за пријаву је 4. април 2016.


О кандидатима који ће бити позвани да се прикључе тиму, биће одлучено до 11. априла, на основу мотивације за учешће.


Радионице за изабране волонтере ће бити одржане 14. и 18. априла и присуство је обавезно.



Како да се пријавиш?


Уколико видиш себе као део овогодишњег ФСИ тима и знаш да можеш бити на располагању свих ових датума, пријави се попуњавањем кратког формулара на овом линку.



Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 28 март 2016 22:40
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија