Кућа Добрих Вести

Login

Изложба ученика Школе за дизајн у Клубу књижевника

Оцените овај чланак
(3 гласова)

izlozbaПоводом 70. година Клуба књижевника, ученици Школе за дизајн из Београда, представиће своје радове 27. априла у 17 часова у просторијама овог клуба. У сарадњи са руководством Школе, Клуб књижевника је дао задатак ученицима да израде предлог идејног решења сувенира овог реномираног ресторана на тему “Смедеревца”, који симболизује традицију овог ресторана и који је се користио од оснивања Клуба па до 2007. године.

"Квалитет радова је на високом нивоу. Међу радовима има решења која се већ сада могу искористити као будући сувенири Клуба књижевника. Иако смо дали „Смедеравац“ као задатак, занимљиво је да су сами ученици предложили и друга врло добра решења", нагласио је Влада Лазаревић, менаџер Клуба књижевника и додао:

 

"Посебно ми је драго да смо у оквиру предмета професора Бориса Бочине, Обликовање индустријских производа, имали могућност да сарађујемо са Клубом књижевника.

 

Ученици су одушевљени што су могли да прикажу своја знања и вештине, а сарадња Школе са привредом на овај начин може додатно да утиче на што квалитетније преношење знања која стичу ученици током школовања.

 

"Ово је одлична прилика да ученици доживе чари своје прве изложбе и да представе широј публици своје радове и свој уложен труд", рекла је Јелена Медаковић, директорка Школе за дизајн.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 26 април 2016 11:29
Александра Гавриловић

Завршила основне и мастер студије на Филозофском факултету у Нишу, одсек новинарство. Прве текстове писала је у нишком дневном листу "Народне новине", а касније и у "Нишком гласнику". Опробала се и у радио, телевизијском и онлајн новинарству. Воли да путује, учи језике и аматерски се бави фотографијом.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија