Logo
Одштампајте ову страницу

Конкурс за београдски фестивал мозаика

Оцените овај чланак
(1 Глас)

konkurssssss123БЕОГРАД – Фестивал мозаика одржаће се на јесен у Београду а тим поводом расписан је и конкурс за љубитеље ове уметности.


Фестивал ће представити савремену мозаичку сцену, обележиће се јубилеј десет година изложбе Мозаик малог формата, и као треће представиће се неколико значајних мозаичара из земље и иностранства, објавио је портал Мрежа креативних људи.


У пратећем програму током трајања Фестивала одржаће се предавања о мозаику и историји мозаика, промоције књига о мозаику и мозаичарима, као и представљање личних поетика и погледа на мозаик.


Пропозиције за учешће:


Сваки аутор може пријавити до три рада из било ког периода свог стваралаштва. Формат није ограничен. Уколико су радови изведени и постављени као зидне композиције, на изложби могу бити представљени фотографијама.


Аутори се, такође, могу пријавити за одржавање предавања и личних презентација.


Позвани су сви заинтересовани уметници да пошаљу своје пријаве на адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Уз попуњену пријаву послати фотографије радова у дигиталној форми 300 dpi jpg,  kao и биографију, најкасније до 20. маја 2016. када ће бити обављено жирирање.


Обавештење о резултатима жирирања биће објављено најкасније до 10 јуна.
Неопходно је да радови буду прописно технички изведени (изливени) и адекватно опремљени за излагање у галерији.


Партиципација:


Излагачи партиципирају 1500 дин. Партиципација за учеснике из иностранства износи 20 евра.

 

Извор: Мрежа креативних људи


Последњи пут измењено четвртак, 28 април 2016 19:11
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015