Logo
Одштампајте ову страницу

Тренинг за едукаторе намењен глувим и наглувим особама

Оцените овај чланак
(2 гласова)

gluvtestБЕОГРАД - Удружење тумача за лица оштећеног слуха Србије у сарадњи са Европским форумом преводица знаковног језика (EFSLI) организује тродневни тренинг за едукаторе намењен глувим особама корисницима знаковног језика, који почиње у петак, 20. маја 2016. у 12 сати на сцени „Култ“ Установе културе „Вук Стефановић Караџић“, Булевар краља Александра 77а.

 

Тренинг траје до 22. маја, а предавач је професор Christian Rathmann са Универзитета Хамбург, који је иначе глува особа, најавила је општина Звездара.

 

Пројекат је подржан од стране ERASMUS програма Европске уније.

 

Позивамо ВАС да посетите овај догађај, како би шира популација била упозната и сазнала што више о овом тренингу и интеграцији глувих и наглувих у друштвену заједницу са циљем оснаживања и преузимање инцијативе у даљем раду.

 

На овом линку су сва детаљнија обавештења о овом догађају.


УТЛОСС позива сва заинтересована удружења и појединце, да се пријаве, као и да обавесте своје чланове, пријатеље и познанике како би искористили ову посебну прилику и пријавили се у што већем броју.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено среда, 18 мај 2016 22:14
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015