A+ A A-

Почиње продаја улазница за Шабачки летњи фестивал

Оцените овај чланак
(2 гласова)

Cover 002erererБЕОГРАД - Продаја карата по промотивним ценама за Шабачки летњи фестивал, који ће се одржати од 29. до 31. јула, почела је данас на свим продајним местима Евентима, Gigstiha i DD Ticketa у Србији и региону, као и путем њихових сајтова.


У продају је пуштен ограничен број комплета улазница по цени од 800 динара за три дана фестивала са укључене три конзумације и улазнице за камп од 1500 динара, које обезбеђују три дана боравка у кампу, тродневну фестивалску карту и три конзумације.


Од 29. до 31. јула у Шапцу, на простору Сатрог града и Шабачке тврђаве, одржаће се 14. по реду издање Шабачког летњег фестивала. На Jelen Maine Stage наступају Бајага и инструктори, Хладно пиво, С.А.Р.С., Звонко Богдан, Who See, Марчело и Напети Kвинтет, Ничим изазван, Ahteist Rap и В.И.П., док ће међу зидинама Шабачке тврђаве бити смештена Парти Арена, на којој вас очекују Darren Emerson, Марко Настић, Леа Добричић, Мартијн Тен Велден, The Beatshakers, Calvera&Manua и GroovyMan.


Шабачки летњи фестивал је музичка манифестација која се традиционално одржава сваког лета још од 2003. Ове године је МТВ, као најпознатији канал за младе на свету, преузео организацију 14. по реду издања Шабачког летњег фестивала.


Музички програм овогодишњег фестивала одвијаће се на две бине – Jelenn Main Stage и Парти Арени, а биће представљени разноврсни и занимљиви пратећи садржаји који ће се састојати од радионица, зона за одмор, food cornera, Gyitar Hero кутка, тезги са рукотворинама, страрим плочама...

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 19 мај 2016 21:50
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани